Stoppen met blowen bijwerkingen

出自Ubuntu 正體中文 Wiki

跳轉到: 導航, 搜尋

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Echter kunnen minstens 80.000 meepraten over cannabisverslaving. Ook afkickcentra merken dat men steeds meer hulp zoekt voor stoppen met blowen.

U merkt al snel na het stoppen dat u er veel voor terugkrijgt. U gaat weer beter voor uzelf zorgen. Het zorgt er bovendien voor dat u beter gaat slapen. Veel blowers hebben bovendien moeite met het onthouden van dromen. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.

Een mogelijke bijwerking van stoppen is dat u zich maar slecht op dingen kan concentreren. Het kan zijn dat u in de eerste week slecht in slaap komt. Ook enorme geïrriteerdheid kan tijdens de eerste week voorkomen. Ook kan het zijn dat het u wel makkelijk afgaat en dat u van weinig last krijgt. De kans dat u afkickverschijnselen ervaart wordt groter bij langer en meer te hebben geblowd. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

Na het stoppen met blowen kunnen er momenten zijn met veel trek. Heeft u lang en veel geblowd dan is de kans op de ontwenningsverschijnselen groot. Heeft u veel moeite met stoppen met blowen, probeer dan steun te vinden in het artikel boek stoppen met blowen. Uiteindelijk zit u lekkerder in uw vel wanneer u doorzet.

Mensen met een angstaandoening kunnen door het blowen meer last krijgen. De problemen hoeven niet direct al merkbaar te zijn. Dagelijkse cannabisgebruikers lopen meer kans om angstklachten te ontwikkelen. Zorg daarom dat u niet dagelijks blowt.