Gevolgen stoppen met blowen

出自Ubuntu 正體中文 Wiki

跳轉到: 導航, 搜尋

Mogelijk blowt u weleens ter ontspanning. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Uiteraard kan men ontspannen worden van een joint. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Als het mooi weer is kunt u een stukje gaan fietsen. Zo ontdekt u dat er voor ontspanning niet altijd een joint nodig is.

Het kortetermijngeheugen wordt door het roken van cannabis aangetast. Men moet bijvoorbeeld lang nadenken om zich recente dingen te herinneren. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werk- of schoolprestaties.

Men kan een nacht niet slapen wanneer diegene niet heeft kunnen blowen. Een duidelijk kenmerk van verslaving. Stoppen met blowen is het enige wat die persoon nog kan doen. Daarbij kan deze website prima helpen.

{Vaak wordt de cannabis met tabak gecombineerd in een joint. Tabak is zeer giftig. Het aantal giftige stoffen in tabak ligt zeker boven de 3000. Al deze bestanddelen krijgt u dus ook nog eens naar binnen. En zo loopt u dus extra risico op ernstige aandoeningen.|In negatieve zin wordt door het wiet roken uw uithoudingsvermogen aangetast. Als blowen u dan ook nog eens lui maakt, dan beweegt u nauwelijks. De conditie zal extra snel achteruit gaan. Het is mogelijk om een beetje te compenseren met sporten.