Afkicken van wiet

出自Ubuntu 正體中文 Wiki

跳轉到: 導航, 搜尋

Het is naïef om te denken dat blowen uit het straatbeeld verdwijnt. Toch wil een groot deel van de cannabisgebruikers ermee stoppen. Men kan enorm goede redenen hebben om te willen stoppen. Zo kan het blowen veel te duur worden. En wiet roken kan tot afhankelijk leiden.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. Uw eigenwaarde stijgt. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Verder heeft men veel moeite met dromen onthouden wanneer men stoned in slaap valt. Stopt u met blowen, dan gaat het onthouden van dromen weer een stuk beter.

Problemen hebben met u op dingen concentreren kan een afkickverschijnsel zijn. U wordt tijdens het slapen steeds zwetend wakker. Ook kunt u behoorlijk geïrriteerd zijn wanneer u pas bent gestopt. Helemaal geen bijwerkingen hebben komt ook voor. Hoe langer en meer u heeft geblowd, hoe groter de kans op bijwerkingen. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

Na het stoppen met blowen kunnen er momenten zijn met veel trek. Bij lang hebben geblowd kunnen de bijwerkingen ernstig zijn. Voor mensen die veel moeite ermee hebben kan hoe stoppen met blowen een steuntje in de rug zijn. Wanneer u doorzet zal dit een beter zelfvertrouwen tot gevolg hebben.

Iedere dag blowen zorgt er ook voor dat u veel dingen vergeet. Blowen beïnvloed het geheugen op de korte termijn. Na het stoppen met blowen verdwijnen de klachten met uw geheugen. Ook uitstelgedrag verdwijnt na het stoppen met blowen.